Svet

Region

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton staju na ludi kamen: Romantična prosidba za Novu godinu

Luis Hamilton i Nikol Šerzinger definitivno su par koji teži dinamičnim vezama, pa su za pet godina, koliko traje njihova ljubav, nekoliko puta raskidali i mirili se, a izgleda da je došlo vreme da se ova burna veza kruniše brakom.

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton staju na ludi kamen: Romantična prosidba za Novu godinu



Iako se već spekulisalo da Luis Hamilton planira da zaprosi Nikol, ubrzo posle toga oni su peti put raskinuli, nakon pet godina veze. Ipak ovaj par odlučio je da se ponovo pomiri i ostavi sve probleme po strani. Do raskida nije došlo zbog svađa ili nesuglasilca, već su oboje bili prezauzeti poslom i zbog toga nalazili premalo vremena koje bi provodili zajedno.

Prema pisanjima stranih medija, vozač Formule 1 ponovo ima u planu da zaprosi svoju izabranicu Nikol Šerzinger i to za Novu Godinu: "Želi da odvede Nikol na romantičnu večeru i pokaže joj prsten. Nema sumnje da će ona pristati", rekao je izvor i dodao da je pomirenje usledilo nakon brojnih napora Luisa Hamiltona da spase njihovu vezu, a da je Nikol pristala na pomirenje samo pod uslovom da se sledeće godine venčaju.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>