Region

Svet

Odluka suda: Milan Popović ne sme izvesti sina iz Hrvatske!

Drugo ročište u sudskom sporu oko starateljstva nad 21-mesečnim sinom Aleksandrom između Severine Vučković i Milana Popovića održano je juče u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Odluka suda: Milan Popović ne sme izvesti sina iz Hrvatske!



Severina koja će večeras održati dugo najavljivani koncert u rodnom gradu Splitu, sudnicu je napustila uz osmeh, dok je srpski "kralj bakra" bio prilično tužan. Razlog za ovakvo raspoloženje bivših partnera je, prenose mediji, odluka da Popović svog naslednika ne može odvoditi van granica Hrvatske.

Severina i Milan opet na sudu: Pevačica izašla nasmejana, kralj bakra ozbiljan (Foto)
"Milana je ova odluka veoma pogodila, oči su mu zasuzile još u sudnici. Očekivao je da će moći slobodno da povede svog sina kući u Srbiju, da se zajedno igraju. Umesto toga, i dalje će se viđati u hotelu. Severina je u sudnici bila puna sebe, odbijala je svaku mogućnost dogovora i bila striktna u tome da mali Aleksandar ne napušta Hrvatsku", otkrio je za Kurir obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, ovo nije konačna odluka i još postoji šansa da se Popović izbori za zajedničko starateljstvo, jer je zakazano i treće ročište. Milan je nakon jučerašnjih dešavanja u sudnici veoma ogorčen, posebno zbog činjenice da je Severina podržala gej brakove i borila se za prava gej populacije, a nije raspoložena za dogovor o njihovom detetu i poštovanje istih prava roditelja.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>