Region

Svet

Honorari farmera od 500 do 3000 evra

Treći serijal "Farme“ počinje da se emituje 12. septembra na Televiziji Pink. Sve je spremno da se nove VIP ličnosti usele na imanje u Lisović i producenti su već napravili konačan spisak farmera koji će do početka verovatno biti podležan manjim promenama. Za sada je sigurno da će u "Farmu“ ući Zlata Petrović, njena dva bivša muža Hasan Dudić i Zoran Pejić Peja, političari Milan Paroški i Marijan Rističević, glumac Branislav Lečić, rok muzičari Slađana Milošević i Oliver Mandić, "Jutjub“ zvezda Ekrem Jevrić, te zvezde "Granda“ Cobe, Sanja Stojanović i Katarina Živković.

Honorari farmera od 500 do 3000 evra



Osim njih, na farmu će ući i nekoliko misica iz "Miss Yu“ agencije Vesne da Vinče, a očekuje se ulazak i Tine Ivanović, Li Mena, Vendi, Zorane Pavić, Čede Čvorka, Milića Vukašinovića... Poznate ličnosti će se u "Farmi“, kao i do sada, boriti dva i po meseca za vrednu nagradu od 100.000 evra, ali i za nedeljne honorare.

Honorari će ovoga puta biti dosta manji od prethodnih godina. Kako saznajemo, najniži honorar iznosiće 500 evra i njega će verovatno dobiti mlade "Zvezde Granda“, dok će, na primer, Ekrem Jevrić inkasirati 700 evra za svaku nedelju provedenu u "Farmi“. Najveći honorar iznosiće oko 3.000 evra i taj novac će pripasti zvezdama poput Branislava Lečića, Olivera Mandića, Zlate Petrović.

Imanje u Lisoviću je spremno za nove stanare. Svi objekti koje su izgradili farmeri tokom prethodnog serijala su srušeni, i novi VIP seljaci će imati samo osnovno – kuću, bunar i poljski toalet. Životinje i objekti za životinje će biti naknadno građeni, a farmere očekuju mnogo teži uslovi zato što počinje jesen. Brigu o imanju ponovo će voditi mentor Proka, a pijaca će i dalje biti glavno mesto razmene dobara i nabavke svih potrepština. Farmeri će iz nedelje u nedelju imati različite zadatke, eleminisaće se međusobno štapićima, a nominovani će kao i uvek spavati u izolaciji. Ove godine će, najverovatnije, promeniti sistem igara prilikom izbacivanja, pa će se osim u kvizu naše zvezde boriti u drugačijim igrama.





izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

farma

Povezane vesti:


>