Svet

Region

Veliko srce Pola Vokera: Tajno platio prsten od 9.000 dolara kako bi irački veteran mogao da zaprosi devojku

Žal za tragično preminulim Pol Vokerom ne prestaje. Naprotiv. Kako sa raznih strana pristižu svedočenja o velikom srcu glumca, tako svet još više žali za izgubljenim humanitarcem.

Veliko srce Pola Vokera: Tajno platio prsten od 9.000 dolara kako bi irački veteran mogao da zaprosi devojku



Nakon tragične automobilske nesreće u kojoj je Pol Voker izgubio život, pojavile su se mnoge priče o njegovom humanitarnom radu. Ovo je jedna koja svedoči o tome koliko je veliko srce Pola Vokera bilo.

Irena King, koja je pre skoro deset godina radila kao prodavačica u juvelirnici u Santa Barbari, na Fejsbuku je objavila svoju priču o preminulom glumcu koja je dirnula ceo svet.

Devojka Pola Vokera neutešna: Slomila je vest o tragičnoj smrti (Foto)
Naime, Irena je ispričala kako je davne 2004. godine Pol ušetao u juvelirnicu u momentu kada je vereničko prstenje razgledao jedan par. Tom prilikom načuo je i razgovor verenika: devojci se jako dopao prsten koji je koštao 9.000 dolara, ali momak nije imao dovoljno para da joj ga priušti.

Par je napustio juvelirnicu, a Voker je rekao prodavačici, Ireni, da pomenuti prsten stavi na njegov račun! Naravno, vlasnik radnje pojurio je za budućim mladencima kako bi im saopštio radosnu vest, s tim što ih je Pol zamolio da ne otkrivaju da je prsten od njega!

Nakon pogibije glumca, Irena je odlučila da identitet "tajnog kupca prstena" ipak otkrije, te da svima stavi do znanja kakav je čovek Pol Voker bio. Takođe, javili su se i tadašnji mladenci, Kristen i Kajl Ufam. "Primetila sam da je još neko bio u prodavnici, ali nisam odmah obratila pažnju. Onda smo shvatili da je to Pol Voker. Malo smo proćaskali, a Kajl mu je rekao da se upravo vratio iz Iraka. Sećam se izraza na Polovom licu... naprosto se transformisao", ispričala je Kristen.

Kristen i Kajl su ispričali da su molili vlasnika da im kaže ko im je kupio prsten, ali on to nije hteo da im otkrije. "Ipak, nekako smo uvek sumnjali da je to bio upravo Pol Voker", kazali su.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>