Region

Svet

Farma 5: Jovana i Danijel Alibabić sutra stižu na imanje! Jovana - Kod Kaće i Borisa nešto fali!

Jovana i Danijel Alibabić, koji su svojom romansom obeležili prethodnu sezonu rijalitija Farma, sutra će se opet obresti na imanju u Lisoviću.

Farma 5: Jovana i Danijel Alibabić sutra stižu na imanje! Jovana - Kod Kaće i Borisa nešto fali!



Jedan od najpoznatijih "farmerskih" parova svakako su Jovana i Danijel Alibabić. Njih dvoje su svoju romansu započeli u prethodnoj sezoni rijalitija Farma, a iako su mnogi tvrdili da je njihova ljubavna veza bila samo gluma, oni su ih demantovali, te se i venčali u septembru.

Sutra će se oni ponovo vratiti u Lisović, ali kao gosti! Pridružiće se aktuelnim farmerima na sutrošnjoj žurki, a imali su šta i da kažu o parovima koji obeležavaju aktuelnu sezonu rijalitija.

"Po mom mišljenju, ljubav između Jelene Jovanović i Edina Škorića je iskrena. Što se tiče, Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića, ne bih mnogo da komentarišem. Vidi se da brane jedno drugog i da se štite, ali mi nešto tu fali, a ne mogu da procenim šta", rekla je Jovana Alibabić za "Pulsonline".

Inače, Jovana i Danijel ostali su u dobrim odnosima sa svojim "kolegama" iz prethodne sezonee Farme, a najviše se druže sa Ljubom Pantović i Dariom Stanojević, koja im je bila i kuma na venčanju.

Autor: T.I.
Izvor: Pulsonline
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>