Region

Svet

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo čekaju bebu?!

Još jedan slavni par koji će svoju zajednicu uskoro proširiti prinovom su i rukometaš Ognjeb Kajganić i odbojkašica Ivana Đerisilo. Barem ukoliko je verovati "čaršijskim pričama"!

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo čekaju bebu?!



Sportski par Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo u vezi su oko godinu dana, a iako je još nisu ozvaničili i onim čuvenim papirom, njih dvoje se, kako se šuška, spremaju za ulogu roditelja. Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih slavnom paru, Ivana je u drugom stanju, ali njih dvoje još uvek ne planiraju da stanu na ludi kamen.

Inače, Ognjen, rukometaš i bivši učesnik "Survivor"-a, bio je u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, a nakon kraha istog zabavljao se sa koleginicom bivše supruge, takođe voditeljkom Marijom Kilibardom. Pre godinu dana rešio je da se skrasi sa jednom od najlepših domaćih sportistkinja, odbojkašicom Ivanom Đerisilo, koja se, inače, pre Ognjena zabavljala sa plivačem Miloradom Čavićem.

S obzirom da Ognjen ne želi da priča o svom privatnom životu, zvanične potvrde vesti da on i njegova devojka čekaju bebu još uvek nema, te nam preostaje da sačekamo vreme kada "trudnički stomak" Ivana više neće moći da sakrije.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>