Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović Vajsu - Boli me uvo za tvoja jaja!

Farmeri sve više ostaju bez hrane, a krava je trenutno jedini izvor ikakvih namirnica koji im je preostao. Ipak, problem je što niko sem Borisa i Vukotića neće da se potrudi i muze kravu.

Farma 5: Sara Trajanović Vajsu - Boli me uvo za tvoja jaja!



Ekrem Jevrić održao je sastanak na kome su Vukota i Stamenković molili nekoga da se dobrovoljno prijavi, a Marko je izložio kako će jedan od njih dvojice kad tad ispasti sa imanja i da će tada neko morati da preuzme brigu. Ipak, niko nije želeo da se meša u brigu oko krave, a onda su se Sara i Vajs ipak posvađali oko hrane.

Vajs je rekao da je uštekao jaja i da ne bi imali šta da jedu na Farmi da on to nije uradio, a onda je Sara počela da se raspravlja sa njim: "Šta se hvališ sada što si štekao jaja? Odakle tebi pravo uopšte da ih sakrivaš? Da Jelena nije oprala tanjire vi sad ne biste imali iz čega da doručkujete, da Romana nije kuvala... Da nema Pinka ne bi bilo ni Farme", nastavljala je Sara, ali Vajs nije odustajao od jaja koja je sakrio.

"Ma boli me uvo za tvoja jaja!", vikala je Sara, a tako se ova rasprava oko krave i muženja ponovo pretvorila u nešto što nema veze sa samom temom. Do samog kraja nije odlučeno ko će se baviti kravom, a novi gazda Ekrem Jevrić nikome nije dodelio ovaj zadatak.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>