Region

Svet

Farma 5: Ko za koga lobira?! Edin Škorić - Jelena Golubović je idiot, a Sara histerična! (Video)

Kako se približava kraj rijalitija, tako farmeri žele po svaku scenu da izbegnu ulogu sluge. Zato, pred svaki utorak kada se biraju sluge, farmeri maltene ne pričaju ni o čemu drugom.

Farma 5: Ko za koga lobira?! Edin Škorić - Jelena Golubović je idiot, a Sara histerična! (Video)



Najpre je zabrinutost izrazila Suzana Perović. Ona je kazala da misli da će nju Ekrem sigurno da postavi za slugu, jer se ranije, dok su igrali masne fote, iznervirao što je Suzana morala da poljubu Marka Vukotića.

Onda su farmeri nastavili da pričaju o tome ko bi mogao da bude sluga, a ko neće sigurno, te su najednom počeli da se optužuju za lobiranje. Na meti je bio Edin, a sara je opet, po običaju, digla glas. naposletku, u konflikt su ušli i Jelena Golubović i Edin, pa je bivši odbojkaš krenuo da je psuje. "Odj**i, odj**bi od mene, lažove, idiote", vikao je iznerviran Edin Škorić.

Potom je izašao napolje pa Ivanu pričao kako su ga iznervirale i Golubovićeva i Suzana. "Neko te naziva ološem pred svima, kao ne možete da se podnesete, i onda ste sad kao najbolje drugarice! Zamisli, ova se šminka, i onda ulazi Suzana i kao - Jaoj, ne smeš tako, iskopaćeš oko, daj da ti pomognem!", bio je vidno iznerviran Edin.

Zatim je ostao sam sa Jelenom Jovanović, pa se zakačio za Saru. "Ona nije normalna... histerična... ima nervne napade devojčica od 20 godina", pričao je Edin.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>