Region

Svet

Farma 5: Masne fote na imanju - Suzana ljubila Marka, Jelena Jovanović bila seksi medicinska sestra! (Foto)

Sinoć su na imanju u Lisoviću farmeri sebi dali oduška igrajući masne fote! Pošto su se već mnogo puta žalili da im fale seksualne "igrarije", svoju potisnutu želju izražavali su kroz osmišljavanje pikantnih zadataka.

Farma 5: Masne fote na imanju - Suzana ljubila Marka, Jelena Jovanović bila seksi medicinska sestra! (Foto)U sinoćnim masnim fotama Suzani Perović zapalo je da jednog farmera poljubi iza uha, i da taj poljubac traje bar 20 sekundi. Ona je za taj zadatak izabrala onog koji važi za najzgodnijeg na farmi, Marka Vukotića! Međutim, nije očekivala da će zbog njenog poljupca Ekrem Jevrić načisto poludeti od ljubomore! Njega je dugo tokom sinoćne večeri zbog toga držao bes, jer ga je navodno Suzana izdala!

Vrlo "zaposlen" sinoć bio je i Sloba Đurković, koji je najpre morao da "meša" Simonidi Ačević u krilu dok je navodno izvodio muški striptiz, a takođe je morao i da izvede deset sklekova, i to sve dok je Zorica Marković ležala ispod njega.Ništa manje zanimljiva uloga zapala je Jeleni Jovanović. Ona je sa zadovoljstvom glumila seksi medicinsku sestru Edinu Škoriću, a on je iza zatvorenih vrata kupatila morao da ispušta uzdahe kao da je usred seksualnog čina, dok su ostali farmeri to slušali i umirali od smeha, pa ga je Zorica Marković šaljivo pitala "Da li ti to cepaš drva?!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>