Region

Svet

Farma 5: Edinova porodica podržala Jelenu Jovanović! Ona mu napisala da ga voli! (Video)

Edin Škorić je na imanju u Lisoviću proslavio rođendan, a tom prilikom njegova devojka Jelena Jovanović spremila mu je slatko iznenađenje: na majici je napisala "Edine, volim te!"

Farma 5: Edinova porodica podržala Jelenu Jovanović! Ona mu napisala da ga voli! (Video)Bivši odbojkaš Edin Škorić proslavio je rođendan na imanju u Lisoviću, i tom prilikom Zadruga ga je obradovala pismima njegovih najbližih. Pred okupljenim farmerima Edin je za trpezarijskim stolom pročitao rođendanske poruke njegove porodice. Pored želja i čestitki, ono što je najviše obradovalo Škorića, a i njegovu devojku, jeste to što je njegova porodica posebno pozdravila Jelenu Jovanović i poručila da ih maksimalno podržavaju.

Edin se takvim rečima naročito obradovao, upravo zbog toga što je jasno izrazio zabrinutost što njegova porodica u ranijim pismima uopšte nije pominjala mladu pevačicu. Ovim je oduševljena bila i Jelena, te je odmah ustala da Edinu pokaže rođendansko iznenađenje koje mu je pripremila. raskopčala je duksericu, i pokazala natpis na majici: "Edine, volim te!"Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>