Region

Svet

Farma 5: Pometnja među farmerima posle pitanja gledalaca! Ko laže, a ko je zloban?! (Video)

Sinoćna pitanja gledalaca uzburkala su strasti među farmerima na imanju u Lisoviću. Saznalo se i ko laže, ko se folira, a pojavile su se i nove netrpeljivosti.

Farma 5: Pometnja među farmerima posle pitanja gledalaca! Ko laže, a ko je zloban?! (Video)



Sinoć su farmeri umesto žurke dobili neprijatno iznenađenje - pitanja gledalaca u direktnom TV prenosu. A još neprijatnije iznenađenje bilo je to što je Produkcija pripremila i video snimke! Naime, u pojedinim slučajevima, kada bi neki farmer bio neiskren, te nije mogao da se "seti" da li je nešto rekao i kad, pred svima bi bio pušten snimak sporne situacije. Tako, na videlo su izašle mnoge laži.

Nakon odlaska Aleksandre Jeftanović, farmeri dugo nisu mogli da se smire. Tako, Šeki nije mogao da se načudi tome što je Ivan pred svima rekao da pije! "Najveći pijanac mene da nazove alkoholičarem", gunđao je Šeki.



Nije bila zadovoljna ni Suzana Perović, jer je Katarina Grujić za nju rekla da misli da sledeća treba da napusti imanje. Katarina je to obrazložila time što smatra da Suzana nema šta mnogo da ponudi - druži se sa jednim te istim ljudima, vreme uglavnom provodi u kuhinji... sve u svemu, nije interesantna! To je Suzanu pogodilo, pa je kazala da ju je Kaća razočarala.

Pojedini farmeri konstatovali su da je sinoć najgore prošla Marijana Leontijević, koju su gledaoci izrešetali pitanjima. "To je zato što nije iskrena", prokomentarisao je Edin Škorić.

Takođe, porasle su tenzije i između Jelene Jovanović i Romane. Jelena je Romanu optužila za "zlobno smejanje". Navodno se Romana tokom Jeleninih odgovora zlobnom smejuljila i prevrtala očima. Romana joj je kazala da e to zato što misli da Grandova zvezda nije bila iskrena u svojim odgovorima, na šta joj je ova uzvratila rečima da i ona za nju misli "da se pali na Marka Vukotića, ali je ne smara takvim pitanjima".



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>