Region

Svet

Farma 5: Gledaoci postavljali pitanja, farmeri uglavnom lažno odgovarali!

Da na Farmi itekako postoje taktike i da manje-više svako ima svoj način na koji igra ovu igru farmeri su dokazali sinoć, kada su na pitanja gledlaca mahom odgovarali lažno ne bi li izbegli da jedni drugima kažu ono što misle.

Farma 5: Gledaoci postavljali pitanja, farmeri uglavnom lažno odgovarali!



Farma 5: Zorica Marković odgovorila gledaocu - Edin je pocepao Jelenu u pušnici!
Zorica Marković je bez dlake na jeziku odgovarala i priznavala svoje greške, pa je tako spomenula da joj je žao što je izvređala Marka Vukotića i naglasila da kaže teške reči kada je ljuta, ali joj nije bio problem ni da kaže kako su Edin i Jelena imali seks u pušnici.

Mnogo pitanja postavljeno je Jelene Jovanović koja se potrudila da na svako odgovori sa: "Ne razumem pitanje", a mnogo pitanja bilo je i za Edina i Marijanu i situaciju u hotelu. Jedno pitanje glasilo je: "Zašto si lagao Jelenu da si spavao na dva metra od Marijane, kada si je zagrlio i prebacio nogu preko nje?",  a Edin je onda reč prepustio Marijani koja je rekla: "Ne dva metra, nego pet!". Međutim, onda je pušten snimak iz hotela na kome se jasno vidi da je Edin zaista zagrlio Marijanu i prebacio nogu preko nje.

Farma 5: Aleksandra Jeftanović šokirana nehigijenom - Ovde je sve, samo ne čisto!
Pitanja je postavljala Aleksandra Jeftanović, jer Ognjen nije bio u mogućnosti da se pojavi na imanju, a ona je pitala Marijanu zašto je rekla da će Borisu Stamenkoviću i Katarini Grujić rasturiti vezu, ali je manekenka tvrdila da to nije rekla ili da se ne seća, kao da bi to mogla da zaboravi. Suzana Perović takođe je lagala. Pitanje za nju ticalo se Romane Panić i toga zašlo laže da je nije nazvala "dupljakom", ali je Suzana ponovo tvrdila da nije, iako postoji video snimak u kome se može čuti da je voditeljka preljubnika zaista rekla da je Romana dupljak.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>