Ljubav

Style

Muškarci ovo nikada ne bi priznali nijednoj ženi

Baš kao i žene, tako i muškarci imaju svoje navike koje ne otkrivaju nikome, a posebno ne ženama. Sakriveni strahovi, ali i zadovoljstva rezervisani su samo za muške uši, ali su ipak odlučili da progovore kako bi razbili jaz među polovima.

Muškarci ovo nikada ne bi priznali nijednoj ženi



1. Muškarci masturbiraju (Češće nego što mislimo)
Iako vam vaš muškarac najverovatnije neće priznati, većina muškaraca masturbira svakodnevo i to po nekoliko puta. Naletite li na vašeg partnera kako zadovoljava svoje potrebe ne paničite, i ne shvatajte to kao prevaru ili perverziju, jer je to njihov način da se opuste, baš kao što je ženama mirisna večernja kupka.

2. Muškarci uživaju u romantičnim filmovima
Retko koji muškarac će otvoreno reći da voli da se nasmeje uz sladunjavu komediju kao što je "Kako da izgubite dečka za 10 dana". Većina takozvanih muških komedija poput "Lovci na deveruše" ili "Mamurluk" zapravo su zakamuflirane ljubavne priče.

3. Muškarci žele znati sve o vama
Nisu samo žene one koje vole da čeprkaju po tuđoj prošlosti. Kao tajni agenti, muškarci će koristiti sve dostupne informacije i izvore kako bi saznali sve o vama. Fejsbuk je kao stvoren za takve stvari, pa budite spremna da će vas ispitivati o svakom prijatelju i svakom ko to želi da vam bude.

4. Muškarci takođe imaju komplekse
Iako su žene stručnjaci u pronalaženju nedostataka u svom izgledu, ni muškarci nisu daleko od toga. Oni takođe pate kada u ogledalu vide odraz muškarca sa pivskim stomakom koji tek počinje da raste i pitaju se "Kada će se to dogoditi?". I oni isprobavaju pantalone, košulje i ostalu garderobu iz mlađih dana kako bi se uverili da još uvek mogu da stanu u njih. Iako to nikada neće otkriti naglas, oni isto pate zbog promena koje donose godine i život.

Autor: M.P.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>