Ostalo

Sme�no

Dečiji humanitarni festival: Budimo podrška maloj Anđeli Janković, pomozimo joj da sačuva osmeh!

Dečiji humanitarni festival organizovan za pomoć maloj Anđeli Janković koja boluje od tumora na mozgu, biće održan od 2. do 5. decembra u tržnom centru Stadion na Voždovcu.

Dečiji humanitarni festival: Budimo podrška maloj Anđeli Janković, pomozimo joj da sačuva osmeh!



Anđela Janković je desetogodišnja devojčica koja se od svoje treće godine bori sa opakom bolešću, tumorom na mozgu. Borba koja je njoj laka jer sve podnosi svojim neodoljivim osmehom, ali borba koja njenim roditeljima stvara veliki problem. Narednih godinu dana svakog petka Anđelu čeka hemoterapija koja košta 2500 eura, a u narednih par meseci još jedna operacija.

Najbolji dečiji animatori su se okupili da pomognu ovoj hrabroj devojčici. Od 2. pa sve do 5. decembra, od 18 do 21h imaćete priliku da zajedno sa vašim mališanima uživate u najkvalitetnijem dečijem programu na ovim prostorima. Jedini dečiji festival humanitarnog karaktera održava se u holu tržnog centra Stadion. Ulaz je slobodan, a svi koji su u prilici da pomognu Anđeli moći će da doniraju novac u humanitarnu kutiju koja će biti postavljena na samom festivalu.

Anđelu i sam događaj su podržale mnoge poznate ličnosti, a neki od njih će se oprobati i u voditeljskom poslu. U ponedeljak će vas kroz program voditi Andrea Stevanović i Filip Pat, a kao gost pojaviće se Tropico band. U utorak će vas sve iznenaditi specijalni gost koji će voditi program, a gost festivala biće Filip Mitrović. U sredu će svoje voditeljske sposobnosti pokazati poznati glumac Milorad Damjanović, zajedno sa Andreom, a muzički gost će biti momci iz grupe IN VIVO. Za samo zatvaranje festivala, pobednik Prvog glasa Srbije Davor Jovanović i Andrea Stevanović će voditi program, a gost će biti dama velikog srca Tijana Dapčević.

Dođite da se zabavimo, a ujedno i pomognemo ovoj sjajnoj devojčici da sačuva svoj blistavi osmeh i da još mnogo godina bude srećna i zdrava.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>