Region

Svet

Marko Jarić se sa ćerkama provodi po Beogradu, dok Adrijana Lima radi! (Foto)

Marko Jarić, koji je u Beograd došao kako bi podržao prvu modnu reviju svoje sestre Tamare, još uvek sa svojim ćerkama Valentinom i Sijenom uživa u srpskoj prestonici.

Marko Jarić se sa ćerkama provodi po Beogradu, dok Adrijana Lima radi! (Foto)



Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić iz sunčane Floride doputovao je u Beograd pre 20ak dana, kako bi podržao prvu reviju svoje mlađe sestre, modne kreatorke Tamare Jarić. Tom prilikom, on je u srpsku prestonicu doputovao sa svojim ćerkama, četvorogodišnjom Valentinom i jednogodišnjom Sijenom.

Jarić još uvek udovoljava svojim nostalgičnim emocijama, te vreme i dalje provodi u Beogradu, a najčešće u druženju sa porodicom i prijateljima iz "svog starog kraja" Dorćola. Takođe, iskoristio je priliku i da uživa u sjajnim tenisu na prekjuče završenom Dejvis kupu, na kojem je podržavao naše tenisere. A da se slavni košarkaš sjajno provodi sa svojim ćerkama u Beogradu, dokazuje i slika koju je objavio na Tviteru, a koja pokazuje kako mala Valentina uživa u beogradskim zabavama.


Adrijana Lima pazarila jahtu za milion dolara! (Foto+Video)
Za to vreme, njegova supruga, jedna od najzanosnijih žena sveta, manekenka Adrijana Lima, marljivo radi, te je nedavno manekenskim korakom prošetala na čuvenoj reviji "Victoria's Secret" kojim je ovaj brend proslavio 18 godina postojanja. Takođe, srpska snajka Adrijana oprobaće se i u glumačkim vodama, pa će se pojaviti u jednoj epizodi serije "The Crazy Ones". S obzirom da je brazilska manekenka nedavno pazarila jahtu od milion dolara, razumljivo je što ne smanjuje tempo kada su u pitanju poslovni angažmani.

"Mnogo sam se uželela ćerki, ali znam da im je lepo i da uživaju u rodnom gradu njihovog oca", kazala je Adrijana Lima.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic/G.Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>