Region

Svet

Farma 5: Ivan žene nazvao aljkavušama, a one složne u jednom - Sara je bahata i histerična!

Ivan Marinković rekao je da su žene na Farmi aljkave, i da ništa ne rade po kući koja je potpuno zapuštena zbog njihovog nemara. Ali, nione nisu ostale bez reči!

Farma 5: Ivan žene nazvao aljkavušama, a one složne u jednom - Sara je bahata i histerična!



Naime, Ivan Marinković je farmerke nazvao aljkavušama koje se po ceo dan samo šminkaju, a kuću zapostavljaju, te je Ognjen Amidžić upitao prozvane dame šta misle o tome. Katarina Grujić je rekla da nije u redu što je to rekao, i da je ona propustila samo jedno pranje sudova, jer je u tom monemntu oprala kosu, te nije mogla s mokrom kosom da stoji na promaji.

Jelena Golubović mu je uzvratila time što je opet ponovila da je Marinković pijandura, dok je Zorica Marković kazala da on nema pravo da priča o kuhinji, i da je Sara Trajanović njegov "portparol iz senke". Folkerka je takođe opet ponovila da se Sara i Ivan ljubakaju iza poljskog WC-a, te da sve rade u dosluhu, misleći verovatno da je i ova Ivanova optužba zapravo Sarino maslo.

Takođe, žene su se složile da je Sara Trajanović bahata i histerična, i da ih sve maltretira, a da zapravo ona od svih najmanje radi na imanju. Ivan joj je to tolerisao iz poznatih razloga, a da žene više ne mogu da trpe Sarinu bahatost, pokazuje i to što su se one danas zakačile sa manekenkom, te je i Jelena Jovanović kazala da se silno razočarala u nju.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>