Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović opet traži Ivanovo rame za plakanje!

Sara Trajanović je sinoć opet uživala u društvu Ivana Marinkovića, te iako mu je pre nekoliko dana rekla da moraju da se distanciraju, ona definitivno ne može bez njega.

Farma 5: Sara Trajanović opet traži Ivanovo rame za plakanje!



Iako je Sara Trajanović, nakon Akijeve poruke da se "normalizuje, ili da zaboravi na njega", saopštila Ivanu Marinkoviću da moraju da se distanciraju i da komunikaciju svedu na minimum, sama je porekla svoje reči.

Manekenka izgleda baš ne može bez bivšeg muža Goce Tržan, te iznervirana zbog vesti iz spoljnjeg sveta, oduška je tražila u njemu.

Naime, Sara je Ivanu poverila kako joj je novi farmer Žare Berber preneo neke informacije iz spoljnog sveta, i to informacije koje su je očito iznervirale. Navodno, njoj je Žare rekao kako je Andrija Aki Marković vara, i da su u novinama osvanule njegove fotografije sa novom devojkom. Brže-bolje, ona je to podelila sa Ivanom!

Ivan je verovatno u sebi likovao na takve vesti, osobito što ne zna da je Žaretov tajni zadatak da širi dezinformacije iz spoljnog sveta. Kakogod, Sara, iako je shvatila da ukoliko hoće da zadrži Akija, mora da se distancira od Ivana, to naprosto ne može i da učini. Ili je poverovala u Žaretove reči, pa traži "drugog konja za trku".

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>