Ostalo

Sme�no

Održan deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike (Foto)

Jubilarni, deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, održan je 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn u Beogradu. 

Održan deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike (Foto)Premijerno su predstavljeni najnoviji uređaji brojnih inostranih i domaćih proizvođača, od onih sa pristupačnim cenama do hi-fi sistema koji koštaju više desetina hiljada evra. Na ovogodišnjem sajmu bilo je prisutno najviše izlagača do sada, što je rezultiralo i većem broju posetilaca. U pojedinim sobama zabeležena je velika gužva.

Svi uređaji bili su raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. U hotelskim sobama je dočarana kućna atmosfera iz dnevnih soba, što je najbolje za realnu prezentaciju mogućnosi audio i video sistema. U holu je prodavana dodatna Hi-Fi oprema.

Posetioci su imali priliku da vide najnovije Audio/Video sisteme Yamaha AVENTAGE, mnoštvo Bluetooth zvučnika, slušalica, gramofona i ostale lifestyle audio sisteme, kao i novu Silver seriju Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom meseca novembra.Domaći proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstavili su svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo je bila retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda. 

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji na kome se predstavljaju programi distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>