Svet

Region

Selma Hajek: Srbi su me naučili da pucam!

Holivudska glumica Selma Hajek je tokom snimanja akcionog trilera "Everli" u Beogradu naučila da puca! A instruktori su joj bili upravo srpski specijalci!

Selma Hajek: Srbi su me naučili da pucam!



Četrdesetsedmogodišnja Selma Hajek u novom trileru "Everli" predstavila se na potpuno drugačiji način. Ona igra očajnu ženu primoranu da se bori protiv armije japanskih gangstera. A kada imate takve neprijatelje pred sobom, onda morate da imate i adekvatno oružje u rukama!

Selma Hajek u Holivud ponela srpski sir (Foto)
Za to su se pobrinuli srpski specijalci, te su atraktivnu glumicu naučili da rukuje oružjem, i to dijapazonom ubojitih sprava. Naime, u filmu je korišćeno dvadeset različitih vrsta oružja, uključujući i Uzi! "Ispalila je jedan metak iz Uzija, i trzaj ju je naravno odbacio... To uopšte nije očekivala, pa je samo kazala Okej, završila sam sa ovim... bilo je urnebesno", priseća se režiser filma Džoi Linč.

Kasnije, tokom treninga, pokazivala je sve više i više samopouzdanja u rukovanju oružjem. "U jednom momentu samo je zgrabila pušku, repetirala je i rekla: hajde da se igramo", kazao je Linč, i dodao: "Tada sam pomislio, oh ovo će biti sasvim dobro."

Srpski specijalci očigledno su odradili dobar posao, jer je i Selma više nego zadovoljna sobom u novom filmu. "Nikada me niste videli ovakvu! Postala sam loša i to mi se dopada", našalila se ona.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>