Region

Svet

Jelena Rozga provela romantičan vikend u društvu 11 godina mlađeg Ivana Huljića!

Pop pevačica Jelena Rozga, koja je nedavno objavila novi singl "Cirkus" za koji uskoro stiže i spot, vikend je provela u društvu jedanaest godina mlađeg Ivana Huljića, a već duže vreme šuška se kako su zajedno.

Jelena Rozga provela romantičan vikend u društvu 11 godina mlađeg Ivana Huljića!



Jelena Rozga i 11 godina mlađi muzičar Ivan Huljić, sin Tončija i Vjekoslave Huljić, u nekoliko navrata ovog vikenda viđeni su zajedno. Prvo su viđeni u petak uveče u jednom bioskopu u Zagrebu da bi potom Ivan došao u njen stan u nedelju poslepodne gde se kratko zadržao. Nakon što je Jelena odradila gostovanje na radiju, Ivan se u nedelju vratio u njen stan, a prema pisanju hrvatskog Storyja stan nisu napuštali do ponedeljka predveče, nakon čega je Ivan snimljen dok je stavljao svoje i Jelenine torbe u automobil, da bi potom oboje zajedno napustili Zagreb.

Premijera: Poslušajte novu pesmu Jelene Rozge - Cirkus (Video)
Iako Jelena i Ivan nisu viđeni kako razmenjuju poljupce ili zagrljaje, o njihovoj vezi šuška se još od 2009. godine. Tad su oboje demantovali da između njih postoji ljubavna veza. Ipak, ne zna se ni sad jesu li par ili ih veže samo jako veliko prijateljstvo još iz vremena kad je Jelena pevala u Magazinu, a Ivan u istoj grupi svirao klavijature.

Pevačica je poznata i po tome da jako vešto skriva svoj ljubavni život i ne otkriva ko je njena jača polovina.

Jelena Rozga snima spot u Beogradu (Foto)
Kako mediji već dugo pokušavaju otkriti detalje njenog privatnog života te ko je njen misteriozan partner, u nedavnom intervjuu za inMagazin na pitanje kada će se sa njim pojaviti u javnosti ruku pod ruku, odgovorila je kroz smeh: "A ne. Ne volim se držati pod ruku s njim, ne znam... Nema potrebe, znam ja i sama hodati!".

Jelena je otkrila i kako će u januaru ići na odmor van Hrvatske, ali ne sa tajanstvenim dečkom već sa prijateljicom. "Ne voli putovati, grozan je. Ja govorim idemo negde, on kaže koliko ima kilometara? Ako kažem 49 onda može, do 50 mu odgovara, iznad 50 ne ide", otkrila je Jelena.

Lepa Splićanka nedavno je izjavila i da se pevajući najnoviji singl "Cirkus" jedva suzdržala da ne zaplače, a zbog stihova pesme: "I ne tražim ništa, i ne pitam ništa, jer već odavno sam se pomirila da nam je ljubav anonimna" mnogi pretpostavljaju da se radi o njenoj ljubavnoj situaciji u stvarnom životu. 

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>