Region

Svet

Farma 5: Nada Topčagić doturila Suzani Perović šifrovanu poruku da joj je sin izašao iz zatvora!

Ovonedeljna gazdarica, Suzana Perović je, kako se nezvanično priča, na imanje ušla dok joj je sin bio u zatvoru. Ali, sada može da odahne, jer je od Nade Topčagić na žurci u petak dobila poruku da joj je sin na slobodi!

Farma 5: Nada Topčagić doturila Suzani Perović šifrovanu poruku da joj je sin izašao iz zatvora!Dodatnu tenziju i nervozu Suzani Perović na Farmi je stvarala i činjenica što je ova pevačica i voditeljka na imanje u Lisović ušla dok joj je sin bio na robiji! Da je Nikola izašao iz zatvora Suzanu je obavestila Nada Topčagić, koja je zajedno sa Ćemom u petak pevala na žurki na imanju. Ona je po nalogu Suzaninog muža, estradnog menadžera Vlade Perovića, prišla Suzani i šapnula joj šifrovanu poruku. "Sin ti se vratio sa putovanja", kazala joj je Nada.
 
Ona kaže da zna da je prekršila pravila produkcije, te da nije znala da je Suzanin sin bio u zatvoru! "Kuku, nisam znala da je bio u zatvoru! Mene je Perović, kad je saznao da ulazim na Farmu, zamolio da kažem Suzani sledeću rečenicu: - Samo da znaš, sin ti je došao iz inostranstva", priča Topčagićka.

"Mislila sam da je stvarno tako i da je mali bio u Americi. Pitala sam produkciju smem li da joj kažem, ali su mi oni zabranili, s obrazloženjem da će oni naći način da joj to saopšte. Međutim, ja sam uzela onu rakiju koju su pravili farmeri i potpuno pobrljavila", kaže Nada koja se nada da je čelnici Pinka zbog kršenja pravila neće zabraniti na pomenutoj televiziji.

Inače, Suzanina ćerka Dajana Perović pre mesec dana demantovala je informaciju da joj je brat u zatvoru. Međutim, portali sudova jasno potvrðuje ova saznanja. Na njemu piše da je sudija Danijela Koš 13. marta 2013. godine u Prvom osnovnom sudu Nikolu proglasila krivim, zajedno sa još šestoricom učesnika u incidentu.

Suzanin muž Vlada nije odgovarao na pozive, dok je ćerka Dajana u SMS poruci ponovo kazala da je to dezinformacija.

Autor: T.I.
Izvor: Nase Novine
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>