Region

Svet

Milan Stanković: Rada i ja smo prijatelji, ljubav se ne juri

Posle višemesečne medijske ćutnje, pevač Milan Stanković govori o tome zašto je bolje kad je solo, u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Radom Manojlović, zbog čega je promenio imidž i okrenuo se duhovnom načinu života.

Milan Stanković: Rada i ja smo prijatelji, ljubav se ne juri



Intrigantne reči koje je Milan Stanković (26) otpevao na novom singlu "Od mene se odvikavaj", mnogi su spojili s njegovim nedavnim emotivnim razlazom od koleginice Radmile Manojlović (28).

Milan Stanković samouvereno: Nova pesma je zasenila konkurenciju!
Iako oboje tvrde da su ostali u dobrim odnosima, njihov slučajni susret na crvenom tepihu neposredno pred početak proslave rođendana jednog magazina, bacio je svetlo na drugu stranu priče. Ipak, mladi umetnik objašnjava šta je želeo da kaže ovom pesmom, da li je spreman za novu ljubav, ali i kako je on doživeo susret sa bivšom devojkom.

"Ne bih pridavao značaja tim sitnicama... Oboje smo te večeri bili zauzeti intervjuima koje smo davali medijima, a svakako nemamo problem da se pozdravimo. Garantujem da nikada nećemo biti neprijatelji. Iskreno, ne vidim svrhu takvog spekulisanja i pravljenja medijskog cirkusa u pokušaju", rekao je Milan.

Pevač kaže da se trenutno poistovećuje sa svojom pesmom "Bolje je kad si solo". "Bolje je kad si solo, kao što kaže jedna moja pesma. Trenutno nemam vremena za ljubav, što je lako zaključiti. Posvećen sam poslu, a ljubav se ne juri. Ako se desi, može vam začiniti život, ali ako potčinite život u potrazi za drugom polovinom, znači da nikada nećete biti celi", zaključuje Milan.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>