Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića Jeleni Golubović - Gonite se i ti i Šerif Konjević!

Više ni ne prođe dan, a da između Jelene Golubović i lepog Miće ne padnu teške reči. Ovog puta, rediteljka ga je izvela iz takta kada ga je pitala zašto je bio zabranjen na televizijama 20 godina!

Farma 5: Lepi Mića Jeleni Golubović - Gonite se i ti i Šerif Konjević!



Jelena Golubović i Lepi Mića su se po običaju prepirali,a onda je Jelena izvadila keca iz rukava, pa pitala Lepog Miću da objasni zbog čega je više od 20 godina bio zabranjen na televizijama. Ovo pitanje je Lepog Miću potpuno zateklo, da nije ni mogao da se sabere i u momentu raspali u svom maniru.

"Zašto nikom ne kažeš zbog čega si svugde bio zabranjen! Imam prijatelja kojeg si preklinjao da te pusti na TV, godinu dana si ga molio! Da nema Farme, niko živ ne bi čuo za tebe", pustila je jezik Jelena.

"Čas si Sarajlija, a čas Beograđanin! Ti ni ne znaš srpsku gramatiku! Došao si iz Pičkovca, dok sam ja rođena Beograđanka", rekla je Jelena zgranutom Mići, i nastavila: "Došao si iz Sarajeva, uselio se u ženin stan, i ti sebe nazivaš Beograđaninom! Sve možeš da kupiš, ali krštenicu ne možeš!"

Onda se Lepi Mića potpuno razgalamio i krenuo da psuje! Posle silnih psovki, Jeleni je rekao i sledeće: "Sram te bilo lažovu jedan! Imaš 36 godina i živiš kod babe! Gaće bre nemaš, sram te bilo!"

"Ti mi nešto pričaš, kelneru... i ti i Ivan, i Sara koja ne ume d*pe da obriše, vi hoćete meni da budete psihoterapeuti! Ajde reci ljudima zašto su te zabranili svuda! Što si pobegao kada je Šerif Konjević došao na Farmu", nije se dala omesti Jelena, na šta je Mića samo odgovorio: "Pop**ite mi i ti i Šerif Konjević!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>