Region

Svet

Soraja Vučelić ima razloga za slavlje: Nasledila 400.000 evra!

Soraji Vučelić se ovih dana itekako posrećilo u svim segmentima. Starleta se tokom nedavnog boravka u Zadru pomirila sa ocem i polubratom, s kojima godinama nije bila u dobrim odnosima, i tada saznala da je naslednica poveće imovine u vrednosti od 400.000 evra!

Soraja Vučelić ima razloga za slavlje: Nasledila 400.000 evra!



Soraja Vučelić se pohvalila: Seksi noge spremne za teretanu! (Foto)
"Soraja nije jedan period razgovarala s ocem i bratom, imali su lošiji odnos jer su njeni bili ljuti na nju što je ugradila silikone i slikala se za muški magazin i, taman kada su se izmirili, pojavila se informacija u medijima da je sa Sinišom Mihajlovićem, što je tek pogoršalo odnose. Ona je čekala da se situacija oko svega malo stiša, a onda je otišla kod tate i popričala sa njim, nakon čega su se opet izmirili. Ni najmanje nije očekivala ovo što je zadesilo u pozitivnom smislu, a to je nasledstvo koje je dobila od tate, tačnije ona i
Soraja Vučelić seksi i naoružana (Foto)
polubrat. Dobila je kuću u Zadru, stan u Kninu, automobil "Nisan" i još neke sitnice", priča izvor blizak porodici Vučelić, a starleta je potvrdila da je postala bogata naslednica.

"Jeste, tačno je da sam dobila nasledstvo, brat i ja zajedno. Trenutno ne planiram da prodajem sve što sam dobila, za sada za tim nemam potrebu. Jedno vreme nisam sa tatom i bratom bila u dobrim odnosima, ali sada je sve super, zbog čega sam veoma srećna", kaže Soraja.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>