Region

Svet

Marko Jarić uživa u Beogradu, dok Adrijana Lima radi u Los Anđelesu! (Foto)

Marko Jarić je pre nedelju dana doputovao sa ćerkicama u Beograd kako bi posetio porodicu, a neuobičajeno lepo vreme za ovo doba godine iskoristio je i da uživa na beogradskim ulicama.

Marko Jarić uživa u Beogradu, dok Adrijana Lima radi u Los Anđelesu! (Foto)Mala Valentina Lima Jarić želi zauvek da ostane u Beogradu (Foto)
Naš proslavljeni košarkaš stigao je u Beograd i kako bi podržao svoju rođenu sestru, inače dizajnerku Tamaru Jarić, koja je imala svoju prvu modnu reviju na beogradskoj Nedelji mode.

Međutim, Jarić je lepo vreme u Beogradu iskoristio i kako bi uživao sa svojim prijateljima. Dok su unuke čuvali baka i deka, Marko je odlučio da sa drugarima uživa u kafici na Dorćolu. Inače, on je nedavno pokušao da se vrati u NBA, ali nije prošao na probi u Bruklinu.


Foto: Marko Metlaš

I dok Srbin koji je oženio jednu od najlepših manekenki na svetu uživa sa porodicom i drugarima, njegova supruga "Viktorijin anđeo" Adrijana Lima radi punom parom u Los Anđelesu, te je svoju posetu Beogradu odložila za neko buduće vreme.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Marko Metlaš

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>