Svet

Region

Svadba Kim Kardašijan i Kanje Vesta: Slonovi, akrobate i igrači sa vatrom?!

S obzirom na to koliko je novca Kanje Vest potrošio za prosidbu Kim Kardašijan, ne smemo ni da zamislimo kako će tek venčanje izgledati. Sudeći prema prvim najavama, biće najpompeznija svadba ikad!

Svadba Kim Kardašijan i Kanje Vesta: Slonovi, akrobate i igrači sa vatrom?!



Svi detalji i troškovi veridbe Kim Kardašijan i Kanje Vesta! (Foto+Video)
Reper Kanje Vest najavio je da će njegovo venčanje sa starletom Kim Kardašijan biti najluđa proslava koju je ikada napravljena. Naime, reper ne planira da štedi na venčanju sa Kim, s kojim ima četvoromesečnu ćerku Nort.

"On želi da ova proslava bude najveći i najbolji šou na zemlji. Želi igrače sa vatrom, akrobate i specijalne performase koje bi izveli njegovi prijatelji muzičari, uključujući i Džej Zija. Njegova zamisao ide toliko daleko da planira čak i da slonovi dovedu njega i Kim do oltara", rekao je izvor blizak paru.

Svađa u porodici Kardašijan: Ko će ispratiti Kim do oltara?
Reper će i da se glavna ceremonija održi u Los Anđelesu, dok bi žurke organizovao u Njujorku i Majamiju. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, Kanje je već unajmio pet asistenata, koji će mu pomoći da organizuje venčanje, za koje se šali i kaže da će biti veće i raskošnije od kraljevskog.

Kim će promeniti čak četiri venčanice dizajnera Rikarda Tiscija, ali Kanije neće dozvoliti da venčanje bude snimljeno za njen šou "U korak sa Kardašijanovima", iako se ona tome nadala.

Autor: T.I.
Izvor: Agencije
Foto: Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>