Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop u Noći veštica: Film Keri za sve ljubitelje horora! (Foto+Video)

Rimejk kultnog filma Brajana De Palme "Keri" od danas je u svim bioskopima. Večeras, u Noći veštica, čućete i za njeno ime! Svet Plus u saradnji sa distributerskom kućom Tuck nagrađuje svoje čitaoce besplatnim ulaznicama.

Vodimo vas u bioskop u Noći veštica: Film Keri za sve ljubitelje horora! (Foto+Video)



Troje najbržih čitalaca koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] dobiće po dve karte za današnju projekciju filma u bioskopu Tuckwood u 19.15 sati.

Cinemania 2013: Predstavljamo vam svih devet filmova (Foto+Video)
Producenti su ponovo zavirili u vanvremensku priču pisca Stivena Kinga i prilagodili je današnjim adolescentima, koji znaju biti okrutni prema svojim vršnjacima i onima koji imaju problem da se uklope u društvo.

Povučenu, ali moćnu Keri tumači mlada i talentovana glumica Kloi Grejs Morec, za koju starije kolege kažu da predano i ozbiljno pristupa poslu.



Rediteljka Kimberli Pirs ima samo reči hvale za nju: "Ona je fenomenalna. Ne samo da je profesionalac koji zna svoj zanat, nego je stvarno veliki radnik. A i kamera je voli. Ima unutrašnju energiju i harizmu i to se prepoznaje. Tačno zna kako da se ponaša na snimanju, u kom smeru da gleda, kako da se ponaša u odnosu na objektiv".

U ostalim ulogama: Džulijan Mur, Džudi Grir, Porša Dabldej, Aleks Rasel, Gabrijela Vajld, Ansel Elgort.



Odbačena od strane svojih vršnjaka i zlostavljana od strane svoje labilne i duboko religiozne majke (Džulijan Mur), stidljiva devojka, Keri Vajt (Kloi Grej Morec) oslobađa svoje telekinetičke moći. Uz pomoć novootkrivenih moći, ona teroriše mali grad u kome živi. Film je baziran na istoimenom bestseleru Stivena Kinga (pisac Isijavanja), a sniman je u Torontu leta 2012. godine.

Film "Keri" prikazan je i u okviru ovogodišnje revije filmova Cinemania u organizaciji distributerske kuće Tuck. Pogledajte trejler.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>