Region

Svet

Farma 5: Čupo otkrio sadržaj pisma zbog kojeg je izbačen sa imanja!

Čupo Kalač, bivši farmer koji se u nedelju vratio na imanje u Lisoviću iz baraža, već sutradan je izbačen zbog pisma koje je dao Jeleni Golubović.

Farma 5: Čupo otkrio sadržaj pisma zbog kojeg je izbačen sa imanja!



Naime, on je zbog prenošenja informacija i spoljnog sveta odmah diskvalifikovan sa imanja, a pismo koje je dao Jeleni Golubović je pocepao i bacio u WC. Čupo je rekao za Kurir da se mnogo kaje zbog toga, ali da je on samo hteo da obavesti svoju dragu o njenoj porodici.

"Užasno se kajem što sam uopšte dao Jeleni to pismo. Pre nego što sam prvi put izbačen s Farme, Jelena se brinula da joj baka ne umre dok je ona na imanju. Ja sam bio kod njenih kući i prihvatili su me. U pismu sam napisao da su joj majka i baka dobro, da su se nedavno vratile sa Filipina i da malo pripazi na svoje ponašanje", rekao je bivši farmer.

"Čim ga je pročitala, ja sam ga pocepao na komadiće i bacio u WC. Žao mi je što su nju napadali zbog toga, a još mi je više žao što joj nisam dao prsten koji sam namenio da joj poklonim 13. novembra, na svoj rođendan. Nisam se nadao da će me diskvalifikovati, ali šta da radim. Čekaću je", kazao je Čupo.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>