Ostalo

Sme�no

Discovery otvara kanal za žene - TLC

Discovery networks od prvog oktobra otvara novi kanal TLC, koji će pretežno biti namenjen ženama između 25 i 49 godina. Kanal će prikazivati emisije vezane za modu, kuvanje, roditeljstvo i putovanja.

Discovery otvara kanal za žene - TLC



"Na TLC kanalu, koji je jedan od najpopularnijih ženskih kanala u Americi, prikazivaće se emisije koje se bave raznim aspektima života žene u savremenom dobu", rekao je Veling i dodaje da je oduševljen što je Srbija među prvim zemljama u Evropi gde će biti lansiran taj kanal.

Takođe će se na ovom kanalu emitovati i reality emisije, kao što su: "Najveći gubitnik", "Ekstremni vodić za roditelje sa Džo Fros", "Policajke okruga Brauard", "Paklena Keli", "Četiri svadbe".

"Nadamo se da će pokretanje ovog kanala svojom ponudom visokokvalitetnih zabavnih emisija koje odslikavaju način žiovota savremene žene, popuniti rupu koja postoji na tržištu", kazao je Veling.

U okviru promocije novog kanala, organizovana je izložba fotografija na kojima su zabeleženi najzanimljivi momenti iz emisija Diskaverija u proteklih 25 godina.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>