Region

Svet

Stanija Dobrojević došla po dečka: Filipu ne daju da uđe u Ameriku! (Foto)

Otkako su počeli da se zabavljaju, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović maštaju da starleta svog voljenog odvede u Ameriku, gde bi mogli da zarade pristojan novac od kojeg bi lepo živeli, međutim, planovi im se ne ostvaruju baš onako kako žele.

Stanija Dobrojević došla po dečka: Filipu ne daju da uđe u Ameriku! (Foto)Naime, kako "Alo" saznaje, Panajović je podneo zahtev za vizu u trenutku kada je ona bila u Americi, ali je odmah odbijen. "Filip je hteo da ode u Ameriku sa Stanijom pre
Stanija Dobrojević se bacila Filipu u zagrljaj na aerodromu! (Video)
  mesec i po, ali mu je tada Ambasada SAD odbila zahtev. Trudio se na sve načine, molio, kombinovao, ali mu na njegovu žalost nije uspelo. Starleta je tada bila besna, ali nije želela da propusti odlazak i zato je Panajotović ostao ucveljen, ali je mislio da će mu neka veza pomoći da ipak u međuvremenu dobije dozvolu da putuje", priča za "Alo" izvor blizak ovom paru i dodaje da je Filip u Ambasadi dobio vrlo jasan odgovor zašto ne može da ode.


Foto: Masanori Jošida

"Rekli su mu da u Srbiji nema ni stalan posao ni imovinu na svoje ime, kako bi oni bili sigurni da će da se vratiti, ali njemu je bilo teško da to prihvati, pa je sa roditeljima razgovarao da na njega prepišu kuću. Mislim da se oni nisu složili, pa mu je tada bilo još gore u glavi. Stanija je rekla da će pokušati da reši sve i da će se potruditi da dođu do rešenja kada se ona vrati, tako da ćemo sada da vidimo, ali mislim da neće uspeti", dodao je naš izvor i naglasio da je Dobrojevićeva na drugačiji način otišla i da je tada bilo drugačije vreme.

"Ona je, čini mi se, otišla preko neke agencije kako bi tamo radila i kada odeš prvi put, posle je mnogo lakše da produžiš boravak. Ona je tamo predavala papire i svaki put joj je uspelo. Raspitivala se i sada kako može da pomogne Filipu, ali su joj svuda rekli da je procedura veoma komplikovana", zaključuju izvor.


Foto: Masanori Jošida

Inače, Stanija je pre dva dana, kada je sletela na aerodrom u Beogradu, izjavila da je došla u Srbiju kako bi pokupila Filipa i odvela ga u Ameriku. "Takve informacije ne dajemo".

Iako svi kometarišu da je Stanija uvek pored sebe imala moćnije muškarce, ovog puta je dokazala suprotno jer je na Aerodrom "Nikola Tesla" po nju došao Filip, koji je vozio automobil koji je u njenom vlasništvu. Izgleda da mu je starleta kao svom partneru koga ludo voli obezbedila ugodan boravak u Beogradu dok ona nije tu, pa je umesto da automobil stoji u garaži, Panajotović mogao da se pohvali lepim četvorotočkašem novosadskih tablica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Masanori Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>