Region

Svet

Farma 5: Farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, Edin Škorić priznao da su Jelena i on u vezi!

Zadruga je i večeras za farmere spremila malo iznenađenje: pitanja gledalaca! Gledaoci su mogli da pitaju šta god požele, a koliko su farmeri bili iskreni sa odgovorima, to baš i nismo sigurni.

Farma 5: Farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, Edin Škorić priznao da su Jelena i on u vezi!



Jedno od pitanja bilo je postavljeno Edinu Škoriću, i za to smo sigurni da je odgovor iskren, a ticalo se naravno Jelene Jovanović i toga da li su njih dvoje u vezi. "Da!", kratko i jasno je odgovorio Edin, što je izazvalo aplauz drugih farmera, ali i zadovoljno smeškanje Jelene Jovanović.

Na udaru gledalaca se našla i Mis Svetlana, koja je pitanjima bila optuživana za nerad, te je pitana i da li radi još nešto osim što kuva kafu, kao i da li uopšte zna gde se nalazi štala s obzirom da u nju ne ulazi. Svetlana se pravdala time da joj treba neko iskusan da je poduči da muze krave, jer, izgleda, za sve ovo vreme koliko rijaliti traje, nije stigla da nauči.

Takođe su gledaoci u više navrata pitali Katarinu kako je moguće da je toliko pokvarena da je namerno bacila cipele Jelene Golubović u kanalizaciju, a takođe su pitali i zašto su Katarina, Boris i Sara podmetnuli Jeleni prljave uloške u wc. Naravno, ovaj trojac je sve to opovrgavao.

Zanimljivo je bilo i slušati odgovor Marka Vukotića u vezi sa Marijanom Leontijević. On je odgovorio da između njih dvoje nema apsolutno ništa, da su samo drugari, i da Marijana nije nimalo njegov tip, da on voli devojke koje imaju potpuno drugačija interesovanja od manekenke.

Zatim, večeras je i Ivan priznao da je još uvek zaljubljen u Saru, Boris je odgovarajući ko je bolja riba, Katarina ili Marijana, odgovorio - Kaća, jer voli "visoke devojke sa dugim nogama", a Marko Vukotić na pitanje s kojom bi farmerkom imao seks, rekao da ne bi ni sa jednom pošto ima devojku, ali ukoliko bi baš morao da bira, a da je slobodan, onda bi to možda bila Romana.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>