Ostalo

Sme�no

Prva reklama: Kada se zlato pretoči u iPhone 5S (Video)

Samo nekoliko dana posle prvih štampanih reklama za iPhone 5S koje se se pojavile na koricama biranih američkih magazina, Apple je predstavio i prvu TV reklamu u kojoj je u centru pažnje udarni model iPhone 5S zlatne boje.

Prva reklama: Kada se zlato pretoči u iPhone 5S (Video)



Apple se sprema za predbožićnu maniju kupovine u SAD kada je skoro svaka druga reklama u medijima upravo reklama ove firme.

Reklama za ovaj model nije bila navalentna kao u slučaju prethodnih modela, već je prednost davana jeftinijem modelu iPhone 5C. Jedna od pretpostavki ove advertajzing taktike je da se u stvari radilo o nedostatku dovoljnog broja ekskluzivnijeg modela na lageru.

Magazini koji su prvi imali reklamu za novi iPhone 5S su "The New Yorker", 2Entertainment Weekly", "Sports Illustrated" i "Rolling Stone". Video spot, nazvan “Metal Mastered", prati popularna pesma "Ooh La La" grupe Goldfrapp.

U reklami tečno zlato se preliva ekranom u stilu terminatora T-1000, ali umesto dezintegracije, epilog je stvaranje iPhone. Čini se da je ovaj klip kraća verzija spota koji je prikazan na promociji novih iPhone modela sredinom septembra.

Pogledajte video:



Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto. ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>