Svet

Region

Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali predbračni ugovor o raspodeli 380 miliona dolara!

Popularni holivudski glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali su predbračni ugovor u vrednosti od 380 miliona dolara, a svadbu planiraju oko Božića.

Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali predbračni ugovor o raspodeli 380 miliona dolara!



Predbračni ugovor jednog od najlepših parova u svetu poznatih sadrži čak 101 stranicu, a u njemu su se Bred i Anđa dogovorili da svoje bogatstvo u slučaju razvoda dele onako kako je bilo pre sklapanja braka. Naime, Bred Pit će uzeti nazad svojih 209 miliona dolara, dok će Anđa uzeti 171 milion.

Anđelina Džoli ima još 3 godine života?!
Sem što su se dogovorili oko podele novca, deliće i starateljstvo nad decom. "Anđelina je oduvek oklevala kada je predbračni ugovor bio u pitanju, ali je Bred uspeo da je nagovori. On je jako romantičan, ali je i vrlo praktičan. Posebno jer su oboje bili u braku pre ovoga i znaju kako teški razvodi mogu biti", kaže izvor blizak paru.

Inače, Anđelina i Bred želeli su da se venčaju u Francuskoj, ali je to nemoguće jer nisu državljani ove zemlje. Ipak, par je našao kompromisno rešenje pa će deo ceremonije da se odigra u njihovoj kući u Francuskoj, a drugi deo na Havajima.

Izvor dodaje da su deca jako uzbuđena zbog venčanja, a posebno im se dopada što će se sve odigrati oko Božića. Žele da svadbu provedu uz kamin i mnogo ukrasa.

Autor: M.P.
Foto: thenewstrack.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>