Region

Svet

Goca Tržan umesto po alimentaciju, otišla na meditaciju

Goca Tržan je juče imala zakazano prvo ročište sa svojim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem oko alimentacije, ali se, umesto nje, pred sudijom pojavio samo advokat.

Goca Tržan umesto po alimentaciju, otišla na meditaciju



Pevačica je, umesto da ode na sud, krenula na transcendentalnu meditaciju, a njen bivši suprug takođe nije došao na saslušanje, obzirom da trenutno učestvuje u rijalitiju Farma.

Kako saznajemo, on je obavestio nadležne ustanove da će biti odsutan još pre nego što je otišao na imanje u Lisovićima, te se na saslušanju nije pojavio ni njegov zastupnik. Sudija je ročište odložio za kraj godine. Za to vreme, pevačica je sa svojim dečkom Rašom Novakovićem krenula na transcendentalnu meditaciju, a novim hobijem se u toku jučerašnjeg dana pohvalila i na Tviter profilu. "Pošla na prvi čas transcendentalne meditacije... Kao da mi ima pomoći...", napisala je Goca.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Goca je svog bivšeg muža tužila sudu zbog neisplaćene alimentacije, i to za poslednje dve godine. Ona traži promenu sporazuma o alimentaciji, tuži ga za ugrožavanje bezbednosti, za uvredu časti i duševni bol.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>