Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović pokazala grudi pred svima! Ivan predlaže silikone! (Foto 18+)

Najprovokativnija farmerka Jelena Golubović još jednom je šokirala sve one koji gledaju Farmu, ali i same učesnike prisutne na imanju, kada je bez problema spustila majicu i pokazala grudi.

Farma 5: Jelena Golubović pokazala grudi pred svima! Ivan predlaže silikone! (Foto 18+)Jelena Golubović učesnica Farme 5 pozirala gola i naoružana! (Foto 18+)
Jelena se pre nekoliko godina slikala obnažena i već pokazala da joj nije strano pokazivanje tela u javnosti. Pre nekoliko dana pokazala je grudi Zorici Marković takođe pred kamerama bez ikakvog ustručavanja, ali je ovo sada možda previše.Ivan Marinković sinoć je nekoliko puta sugerisao Golubovićki da treba da ugradi silikone, pa je rediteljka na kraju odlučila da mu pruži bolji uvid u situaciju čime bi ga možda naterala da promeni mišljenje. Dok je Čupo sedeo pored nje, a i ostali farmeri za stolom, Jelena je skinula majicu i pokazala grudi.

Sa širokim osmehom na licu sedela je i nije joj bilo jasno zašto se ostali farmeri snebivaju, a Suzana Perović prokomentarisala je kako je Golubovićka umetnica.Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>