Region

Svet

Duplo slavlje: Džej Ramadanovski postao deda, a Adil Maksutović otac!

Ćerka Džeja Ramadanovskog porodila se i na svet donela dečaka teškog 3.250 grama, i tako obradovala dvojicu pevača: svog tatu, a i verenika Adila Maksutovića.

Duplo slavlje: Džej Ramadanovski postao deda, a Adil Maksutović otac!Folk pevač Adil Maksutović postao je otac dečaka, a Džej Ramadanovski deda. Ana Ramadanovski, Džejova ćerka, a Adilova verenica, porodila se danas u Beogradu u Višegradskoj bolnici i na svet donela dečaka teškog 3.250 grama. Ana se porodila carskim putem i oseća se odlično.

"Presrećan sam. Pijem. Organizovaću veliko slavlje", izjavio je ponosni deda Džej.

Zvezda Granda bio je oduševljen kada je saznao da njegova verenica čeka bebu i izjavio je da jedva čeka da postane otac.

"Ova godina mi je sjajna i na privatnom i na profesionalnom planu. Jedva čekam da se ostvarim kao roditelj, svi znaju da smo Ana i ja dugo zajedno, čekamo bebu, biće uskoro veliko veselje, veoma sam srećan i zadovoljan", izjavio je ranije Adil.

Ana Ramadanovski na početku trudnoće imala je manjih teškoća, pa joj je preporučeno strogo mirovanje i zbog toga je i odložena svadba koja je bila planirana u maju. Adil je tokom trudnoće bio veoma brižan prema svojoj verenici i pazio je sve vreme. Dok su njegove kolege imale radno leto, on je proveo uz svoju verenicu i brinuo o njoj.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>