Svet

Region

Hju Džekmen slavio rođendan sa 4.500 gostiju

Holivudski glumac Hju Džekmen proslavio je 45. rođendan u prisustvu 4.500 gostiju, koji su morali da plate da bi prisustvovali programu organizovanom u holivudskom "Dolby" teatru.

Hju Džekmen slavio rođendan sa 4.500 gostijuDžekmen je na rođendanskoj proslavi pevao, igrao i pričao priče i pritom je sakupio 1,85 miliona dolara za Fond pokretnih slika i televizije, preneo je AP.

"Ovo je verovatno najnarcisoidniji način za proslavu rođendana. Odabrao sam svoje omiljene pesme i pričao priče o svom životu", izjavio je Džekmen nakon proslave. U pratnji orkestra od 17 članova, izveo je varijaciju svog šoua sa Brodveja, sa ličnim pričama, insertima iz filmova i izborom iz klasičnih holivudskih mjuzikla, uključujući numeru "Singin' in the Rain". Govorio je o svojoj porodici, pevao svojoj ženi i predstavio muziku i slike svoje rodne Australije.

"Biti ovde večeras, podržati ovaj cilj, bilo je odlično. Da sam se trudio, ne bih izabrao darežljivije ljude. Ovo je nešto što volim i želim da radim", rekao je glumac.

Džekmen je rekao da je novac od svoje dobrotvorne proslave donirao Fondu pokretnih slika i televizije, jer pruža "bezuslovnu pomoć kakvu dobijate u porodici". Ta organizacija obezbeđuje zdravstvenu negu i druge usluge radnicima u industriji zabave i penzionerima.

Sibil Šepard, Brajan Singer, Daren Kris bili su među gostima koji su prisustvovali dvoipočasovnom programu, a koji se završio aukcijom para Vulverinovih kandži i znojavih majici koje je Džekmen nosio tokom predstave. Majice su prodate za 22.000 dolara.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: themalaysianinsider.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>