Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Marko Vanila napušta imanje, Karleuša i on napravili kontra-duel!

Farmu je večeras napustio još jedan takmičar, a publika je odlučila svojim glasovima da sa Farme bude izbačen Marko Vanila.

Izbačen sa Farme 5: Marko Vanila napušta imanje, Karleuša i on napravili kontra-duel!



Prošlo je više od 40 dana od kako je Farma 5 počela, a večeras je produkcija ubacila Hristijana Torodoskog na imanje, ali i izbacila jednog takmičara.

U duelu su se našli Divna Karleuša i Marko Vanila, a publika je bila ta koje je presudila ko će napustiti imanje. Njih dvoje su se odlično zabavili tokom duela. Na pitanje koji su uslovi za odgoj svinja, Divna Karleuša se prva javila i rekla da su to bure za kupanje, suva slama za krevete i špajz u koji svako ulazi. Zatim je Ognjen počeo pitanje sa "Nabroj tri...", a Marko se odmah javio i odgovorio: "Tetreb, morka i ćuk". Inače, to mu je Zorica rekla kao odgovor na pitanje, koje su vrste koza.

Marko i Divna su se takmičili ko će osvojiti više kontra-poena, odnosno doneti pobedu suparniku pošto su oboje hteli da odu kući. Ipak, Divna je pobedila u ovoj igri, ali izgubila u duelu i Markovi glasovi su duplirani.

Posle dupliranja situacija je bila vrlo "gusta", odnos glasova bio je 54,91%  prema 45,09% glasova, ali je manje ipak pripalo Marku Vanili i čak ga ni "pobeda" u duelu nije spasila.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>