Ljubav

Style

Seks-igračka otkriva kakav vam je karakter

Ukoliko vas zanima nečiji karakter, možete to otkriti i na jedan potpuno nesvakidašnji način: proverite kakvu seks-igračku voli!

Seks-igračka otkriva kakav vam je karakter



Seksi igračke su nekim ljudima i dalje tabu tema, a nekima su omiljen način na koji lako mogu da začine seksi igrice u krevetu. Ukoliko spadate u ovu drugu grupu i pritom posedujete neku seksi igračku kod svoje kuće, trebalo bi da znate da ona o vama može mnogo toga da kaže. Naime, odabir igračke za seks nije slučajan, već je i te kako povezan sa vašim karakterom.

G-tačka vibrator

Ako je vaša omiljena igračka za seks vibrator namenjen stimulaciji G-tačke to znači da imate odličan smisao za orijentaciju.

“Rabbit” vibrator

Ništa vas od igračaka namenjenih odraslima ne može zadovoljiti kao Rabbit vibrator? U poređenju sa glavnim likovima iz serije Seks i grad, iako mnogi smatraju da ste spolja Šarlot, iznutra ste zapravo čista Samanta.

Prsten na penis

Znaju već svi da je prsten za penis igračka namenjena zadovoljstvu i muškaraca i žena, a ako vam je omiljena to znači da otvoreno i bez srama plačete na tužne filmove sa Džulijom Roberts.

Vibrator zvan “Metak”

Vi ste tip za diskretne igračke za seks, male, ali dinamitne. Jedna ste od onih osoba koje u kancelariji imaju najuredniji radni sto.

Lisice na partnerovim rukama

Kad su lisice u pitanju nemate ništa protiv, ali sve dok su na partnerovim rukama? Volite da budete organizator svega i svačega.

Lisice na vašim rukama

Lisice na vašim rukama znače da ste tip osobe koja voli da se prepušta dugotrajnim užicima poput ležanja u opuštajućoj kupki.

Japanske kuglice

Verovatno ste vegetarijanac ili instruktorka joge.

Pozlaćeni vibrator


Ako ste vlasnica pozlaćenog vibratora verovatno bi više novca trebalo da dajete u dobrotvorne svrhe.

Autor: T.I.
Izvor: net.hr
Foto: Profimedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>