Ljubav

Style

Šokantna saznanja o seksu za koja niste čuli

Ukoliko mislite da znate sve o seksu, varate se! Donosimo vam nekoliko stavki čije će vas saznanje iznenaditi. Jeste li znali da sedenje uzbuđuje?

Šokantna saznanja o seksu za koja niste čuli



Evo par stvari o seksu koje su većini populacije nepoznate, a nije na odmet da ih pročitate.

Svetlo i plodnost

Danas, u vreme veštačke rasvete i ekrana, žene nisu u skladu s prirodom i biologijom. Zato neke dame menjaju svetla u spavaćoj sobi u skladu s mesečevim menama i tako menjaju svoju ovulaciju.

Trudnoća pet dana posle seksa

Istraživanja su pokazala da ponekad sperma može da preživi u cervikalnoj sluzi pet do osam dana posle seksa, pre nego što je jajna ćelija spremna za oplodnju.

Tri erogene zone

Žene imaju tri erogene zone - klitoris, G-tačku i sam ulaz grlića materice. Neki tvrde da na tom spisku trebaju biti i bradavice.

Štikle i orgazam

Naučnici tvrde da orgazam na zamišljenoj skali obično ide od nula do 60. Ako nosite štikle, onda ste već na 55. Neke cipele s visokom štiklom imaju luk koji je sličan ženskoj karlici za vreme orgazma. Štikle prave kontrakcije u karlici, što može biti problematično jer karlica više ne može imati kontrakcije za vreme orgazma.

Pilula ubija libido

Bilo koja hormonska kontracepcija ima psihološke nuspojave. Posle prestanka uzimanja pilule partner može manje privlačiti ženu, jer biohemijska kompatibilnost nije jednaka bez dodatnih hormona.

Sedenje uzbuđuje

Analni živci koji se nalaze ispod zadnjice i sedećih kostiju utiču na tkivo koje deluje na uzbuđenje (vaginu, klitoris, anus i sl.).

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: babymed.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>