Region

Svet

Sandra i Andrej Meljničenko tajno boravili u Beogradu, bez obezbeđenja

Bračni supružnici Sandra i Andrej Meljničenko u tajnosti su posetili srpsku prestonicu, kako bi videli bebu Sandrinog rođenog brata Milana Nikolića, čija se žena Ana porodila pre mesec dana.

Sandra i Andrej Meljničenko tajno boravili u Beogradu, bez obezbeđenjaIako su ruski milijarder, kojem je ovo drugi dolazak u Beograd, i srpska lepotica bili prisutni u Nici kad je Ana u porodilištu Lenvil na svet donela dečaka Alekseja, želeli su da im dođu u kuću na babine.

"Stigli su svojim privatnim avionom u četvrtak prepodne, a vratili su se u petak predveče", kaže izvor i dodaje: "Naravno, celoj Sandrinoj rodbini doneli su poklone, a najviše malom Alekseju, zbog koga su i došli".

U četvrtak uveče Meljničenkovi su organizovali i večeru za najuži krug prijatelja i rodbinu u poznatom prestoničkom restoranu "Dijagonala" na Vračaru. Među poznatim ličnostima bili su istoričar umetnosti Vidoje Ristović, koji se nedavno u Monte Karlu oženio Nikolinom Pišek, kao i frizer Mister Iks. Pored njih, u najskupljim vinima, sirevima, ribljim specijalitetima i jelima od mesa uživali su i Sandrin brat Milan sa suprugom, zatim Sandrina mama Vanja i još nekoliko rođaka. Društvo je nekoliko sati provelo u opuštenom ćaskanju i hrani.

Jedan od najbogatijih parova na planeti morao je u petak da napusti Srbiju zbog Andrejevog posla, a najviše zbog njihove jednoipogodišnje ćerke Tare Andrejevne Meljničenko. Takođe je zanimljivo da, osim vozača, Andrej i Sandra u Beograd nisu poveli obezbeđenje, a milijarder je sve zadivio svojom opuštenošću.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: REX/Richard Young

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>