Svet

Region

Hju Džekmen bio nastavnik fiskulture! Sreo bivšeg učenika! (Video)

Malo ljudi zna da je slavni glumac Hju Džekmen nekad radio kao nastavnik fizičkog vaspitanja. A još manje njih zna da se filmski Vulverin i dalje seća svojih bivših učenika.

Hju Džekmen bio nastavnik fiskulture! Sreo bivšeg učenika! (Video)



Hju Džekmen jedan je od retkih glumaca koji uprkos statusu zvezde još uvek nije oboleo od onog od čega većina jeste - gigantskog ega. Svoju pristupačnost i prijateljski odnos sa običnim smrtnicima dokazao je nebrojeno puta, a ovog puta kada je na crvenom tepihu prošetao ne bi li preuzeo nagradu na filmskom festivalu u Cirihu, i usput među reporterima prepoznao i svog bivšeg učenika.

"Da li napreduje tvoje fizičko obrazovanje? Jesam li te osposobio za život?", upitao je 44-ogodišnji holivudski glumac zbunjenog novinara kojem je davnih dana predavao fizičko vaspitanje u jednoj londonskoj školi.

Novinar Rolo Ros je zvezdu "X-mena" zasuo nizom ozbiljnih pitanja, počev od uloge u Džekmanovom novom Filmu "Prisoners", pa do toga šta slavnog glumca može da razbesni u privatnom životu. "Znaš li šta me ljuti, Rolo? Učenici koji ništa ne slušaju! Učenici koji ne donose opremu na nastavu i koji ne skoče u bazen kad im to kažem", glumio je strogoću Džekman.

Naravno, nastavnik i njegov bivši učenik su se dobro ismejali, a nama preostaje da Džekmena gledamo u uzbudljivom trileru "Prisoners" koji je premijerno prikazan pre dve nedelje.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>