Style

Ljubav

Zašto volimo stil Jelene Ristić? (Foto)

Jelena Ristić, verenica najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, privlači mnogo pažnje svojim stilom. Kako im muške polovine postižu zavidne rezultate u tenisu, lepše polovine ih bodre sa tribina i verno ih prate na svakom novom izazovu.

Zašto volimo stil Jelene Ristić? (Foto)



Časopis "People" piše o Jeleni ne samo kao o verenici Novaka Đokovića, već kao o obrazovanoj i svestranoj devojci koja u svakoj prilici izgleda savršeno. Navode tri razloga zašto smo očarani njenim stilom.



Jelenu ćete videti i u elegantnim haljinama Oskara de la Rente, Aleksandra Mekvina, ali i u elegantnim kostimima budući da dosta vremena provodi po svečanim večerima sa svojom jačom polovinom. Ipak vodi računa da sve svede na sportski stil, a svoju prirodnu lepotu pre ističe od garderobe koju nosi.

Jelenina kombinacija odeće kada igra tenis nam je jako zabavna. Njena oprema je posve neobična i nesvakidašnja što je čini svojom i jedinstvenom.



Jelena je nosila farmerke pored Ane Vintur. Malo ljudi ima ovakvu priliku da sedi pored "ledene kraljice" urednice "Voga", Ane Vintur, ali ona je veliki fan tenisa, pa je Jelena definitivno bila reprezentativan izuzetak. U prvom redu modne revije Ralfa Lorena na Nedelji mode u Njujorku, Ristićeva je obukla cigaret farmerke, elegantnu belu majicu i crni sako. Izgledala je besprekorno.



Jelena je sigurno osvojila naklonost Ane Vintur, budući da se našla u "žiži" septebarskog Voga. Znamo da urednica Vintur brižljivo vodi računa o tome ko će se pojaviti, a ko neće, u jednom od ajslavnijih svetskih modnih magazina, na čijem je čelu već četvrt veka.

Posle Majli Sajrus u julu i Olge Kirilenko u avgustu, septembarske stranice stalne "Vogove" rubrike "Devojka u žiži" krasila je Jelena Ristić, fotografisana u kreacijama cenjenih dizajnera, među kojima je i Viktorija Bekam.

Autor: M.P.
Izvor: Super Žena
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>