Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Želimo bebu posle medenog meseca na Kubi!

Mada su mnogi verovali da njihova ljubav neće potrajati jer su je okarakterisali kao marketinški trik za što duži opstanak u rijaliti šou-programu Farma pevač Danijel Alibabić i njegova verenica, manekenka Jovana Nikolić svojim delima demantovali su sve sumnje u iskrenost njihovih emocija.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Želimo bebu posle medenog meseca na Kubi!



Po napuštanju imanja u Lisovićima, njihova ljubav se razbuktala, što je rezultiralo zajedničkom željom da svoju ljubav što pre ozvaniče raskošnim venčanjem. Njihova svadba, kojoj će prisustvovati oko petsto zvanica, biće upriličena 29. septembra u luksuznom hotelu "Plavnica" na bajkovitom Skadarskom jezeru. Vođeni željom da najlepši dan u svom životu isplaniraju do poslednjeg detalja, crnogorski pevač i zgodna Nišlijka po prirodi perfekcionisti veoma su posvećeni pripremama za njihov najvažniji dan jer žele da sve bude savršeno.

Posle svadbe, Danijel planira da izda novi singl, a potom i album. Budući mladenci prinovu još ne planiraju, pošto bi želeli da potpuno opušteno i rasterećeno igraju na njihovoj svadbi, posle čega planiraju medeni mesec i odlazak na Kubu. "Na svu sreću, beba nam se još nije desila. Jovana i ja bismo voleli da nam se prinova desi posle našeg medenog meseca koji ćemo provesti na Kubi. Kad se vratimo sa tog egzotičnog putovanja, sveži i odmorni, sa velikom željom očekivaćemo tu predivnu vest", kaže na kraju razgovora za "Hello!" Danijel Alibabić.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>