Region

Svet

Milan Popović video sina posle 2 meseca: Dirljivi susret pun emocija!

Milan Popović konačno je video sina Aleksandra! Na taj susret srpski kralj bakra čekao je čak 66 dana. Poslednji put bili su zajedno 19. jula u Dubrovniku, a od tada Severina nije dozvolila da njen sin provodi vreme sa svojim ocem.

Milan Popović video sina posle 2 meseca: Dirljivi susret pun emocija!



Kako Kurir saznaje, Milan se juče u Centru za socijalni rad u Zagrebu sastao sa svojim jedinim naslednikom. Do ovog susreta došlo je nakon što je biznismen podneo zahtev ovoj ustanovi da mu omogući da vidi devetnaestomesečnog Aleksandra.

"Paralelno sa sudskim postupkom, Centar za socijalni rad u Zagrebu prošle nedelje je pozvao Severinu i Milana na razgovor radi utvrđivanja njihove podobnosti kao roditelja. Tom prilikom Popović je zamolio Centar da mu pomogne da vidi sina, što je i učinjeno. Milan se juče u Centru sastao s Aleksandrom posle više od dva meseca", govori dobro obavešteni izvor.

Severina nije želela da se sretne s Popovićem, pa je dete dovela njena majka Ane.

"Susret oca i sina bio je dirljiv. Aleksandar je potrčao ocu u naručje, što je kod Milana izazvalo burnu reakciju, jake emocije i suze", kaže naš izvor.

Ovim susretom se ne završava Popovićeva agonija i borba za starateljstvo. Već danas će biti održano prvo ročište po Severininoj tužbi. Pevačica zahteva da Milan viđa sina samo u njenom prisustvu zarad, kako je navela u tužbi, dobrobiti deteta, dok Milan želi da se reguliše vršenje roditeljske dužnosti u okviru zajedničkog starateljstva, što po zakonskom minimumu podrazumeva svaki drugi vikend, jedno popodne sedmično i polovinu praznika.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dado Đilas/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>