Ljubav

Style

Kako roditelji utiču na vaš ljubavni život?

Ako ste dosad rešavali svađe između svojih roditelja, vrlo je verovatno da ćete takvu ulogu igrati i kasnije u životu. Možda su vaši roditelji bili prestrogi, ali vrlo je verovatno da ćete i vi biti takvi...

Kako roditelji utiču na vaš ljubavni život?



Evo odgovora na pitanje kako naši roditelji mogu da utiču na naš ljubavni život...

1. Ko je glavni?

Portal "Women's Health" ističe kako u vezi gotovo uvek samo jedan "nosi pantalone". Ako je to bio vaš tata, vrlo je verovatno da će i vas privući takvi karakterno jaki muškarci. A ako završite s potpuno drugačijim muškarcem, vrlo su velike šanse da ćete pokušati da ga "očvrsnete".

2. Da li vaši roditelji zavise od vas?

Ako ste vi do sada rešavali svađe i probleme između svojih roditelja, vrlo je verovatno da ćete takvu ulogu igrati i kasnije u životu i ne samo za svoje roditelje, naravno. Tako će vas privlačiti muškarci koji će verovati da im treba vaša pomoć da bi bili srećni.

3. Problemi s intimnošću?

Neki roditelji odlučili su se za "robotski stil" vaspitanja dece, bez preteranog tepanja, dodira, zagrljaja i slično. Upravo takva deca i sama vrlo često imaju problem s intimnošću jer su tako naučeni, što se odražava i na spavaću sobu, ali i izvan nje.

4. Preterano strogi roditelji?

Ako su vaši roditelji bili prestrogi, vrlo je verovatno da ćete takvi biti i vi. Ako je vaša mama bila ta koja se stalno "okomljavala" na vašeg tatu, a s njom ste bili u boljem odnosu, veća je verovatnoća da će vam takvo ponašanje biti sasvim normalno. Ako ste bili bliskiji s tatom, iz saosećajnosti nećete biti takvi prema svom partneru.

Autor: B.B.
Izvor: index.hr
Foto: glamour.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>