Ljubav

Style

Žene više uživaju u seksu bez obaveza

Barem trećina mladih je imalo takozvanog prijatelja ili prijateljicu sa povlasticama, odnosno seks bez obaveza s nekim s kim se inače druže.

Žene više uživaju u seksu bez obaveza



Međutim, istraživanje je pokazalo da mladi ljudi ipak žele nešto više od pukog seksa, a potvrdilo je to njih više od 50 odsto. Povremeno viđanje s nekim, otkrilo je istraživanje, jako je popularno kod mladih ljudi, a veliki broj njih smatra da su brak i deca nešto što treba ostaviti za četrdesete godine života.

Istraživanje "OnePlusOne-a" i omladinskog foruma "YouthNET" je pokazalo da mladi vrlo teško izdrže u potrazi za istinskom ljubavlju i upadaju u emocionalne zbrke. Takođe se pokazalo da su muškarci ti koji su istrajniji nego žene.

Uprkos stereotipu da su muškarci ti koji su bezosjećajni i kojima je bitan samo seks, pokazalo se da su žene te koje radije žele povremene susrete i seks bez obaveza. Pokazalo se na osnovu ovog istraživanja, prenose britanski mediji, da 48 odsto žena uživa u usputnosm seksu sa prijateljem, u poređenju sa 46 odsto muškaraca.

Autor: M.P.
Izvor: Klix
Foto: natural-health-labs.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>