Region

Svet

Saša Popović pomirio Zoricu Brunclik i Šabana Šaulića!

Nakon dve godine ćutanja, kumovi Zorica Brunclik i Šaban Šaulić, zakopali su ratnu sekiru. Estradni umetnici posvađali su se kada je pevačeva ćerka otkazala Zorici gostovanje na njegovom koncertu u Sava centru.

Saša Popović pomirio Zoricu Brunclik i Šabana Šaulića!



Međutim, kralj folka je dobio oprost od stare prijateljice, a osmehe i druženje premijerno su pokazali na snimanju nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koja će uskoro početi sa emitovanjem na televiziji Pink.

"Zorica je tada bila povređena što joj je otkazano gostovanje na njegovom koncertu i mislila je da se nikada neće pomiriti, ali eto, vreme leti i kada se utisci slegnu, sve može da se reši. Šaban je njoj objasnio šta se tada događalo i ona je rešila da njihovo kumstvo opet bude jedno od najboljih", priča izvor blizak pevačkom paru i dodaje da su na snimanju nove sezone "Zvezda Granda" pokazali da funkcionišu kao ranije.

"Saša Popović ih je namerno spojio kako bi narodu pokazao da je među njima sve u redu, a moglo se i primetiti da su ponovo veoma bliski. Sve vreme su se smejali, pijuckali piće i kometarisali novu scenu koju je za ovu sezonu pripremio prvi čovek "Granda". I on se sa njima šalio na njihov račun, što im nije smetalo", dodao je naš izvor, a do komentara kako je tačno došlo do pomirenja nismo uspeli da dođemo.

Podsećanja radi, Zorica je svojevremeno za medije izjavila da je veoma tužna zbog neprijatnosti koju je doživela zbog Šaulićevog koncerta.

"Rečeno mi je da nema potrebe da dolazim. Šaban me je lično pozvao da mu budem gošća, ali mi je gostovanje otkazala njegova ćerka Sanela. Nisam ljuta, presrećna sam što je imao divne koncerte jer je to i zaslužio. Ali, tužna sam što mi lično nije otkazao. Čak mi nije ni navela razloge zbog kojih ne treba da dođem", rekla je tada pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>