Region

Svet

U susret Guarana Foam Festu 2013: Svi u penu! (Foto)

Kapije Kombank Arene otvaraju se u 20 časova u subotu i jedno je sigurno, svako ko prođe kroz iste, uživaće u žurki godine!

U susret Guarana Foam Festu 2013: Svi u penu! (Foto)Rekviziti poput šlaufa, mišića, peraja, naočara za ronjenje i ostale opreme, kao i svake godine, moći će da se unesu u arenu, a za sve koji budu želeli da se presvuku, ili odlože garderobu, obezbeđeni su sandučići. Ugođaj u areni upotpuniće više gigantskih pena topova raspoređenih po hali, preko 300 kvadratnih metara led zidova, i vrhunska produkcija za koju je ove godine zadužen Sky music.Na stotine roto glava, svetslosnih lasera, reflektora i druge opreme, povezane su stotinama metara kablova, a pored svetlosno-zvučnih, pirotehničkih efekata i odličnog zvuka, publika će ove uživati u jedinstvenom programu.Program festivala u Kombank areni startuje u 20 časova nastupom Dj Nelija, zatim slede Kriminal Gajs, Petar Dela Pijetra, Felipe Simo, Saks 'N Gruv, Emil Lazaria & Kejtlin, Di džej Pleja i Rikardo La Rok, Gagi Kabadajić i Mc Dejms, Pantelis, Geo De Silva, dok će u u jutarnjim satima nastupiti Predrag Janus sa prijateljima.

Lajv strim uključenje u Kombank arenu i set osvajača Gremija Rodžer Sančeza očekuje se dva sata iza ponoći.U Kombank areni biće instalirana tri stejdža, "Main", "Junior Serious" i "Serbian". Dok se na Main stage-u smenjuju zvezde ovogodišnjeg Guarana Foam Festa, na Junior Serious stage-u nastupiće odlična internacionalana ekipa sa domaćom dj podrškom. Serbian stage rezervisan je za takmičenje mladih disk džokeja iz Srbije.

Posetiocima u Kombank areni biće upriličen veličanstven scensko-muzički spektakl! Za vrelu atmosferu pobrinuće se CKM cice, koje će zasigurno ostaviti bez daha muškarce, dok će ženski deo publike u hali moći da uživa u muškoj modnoj reviji Black George. Program će upotpuniti i plesna grupa Capoeira koja će kroz plesne tačke i šarenolike koreografije u Arenu doneti borilački duh Brazila.

Karte za ovaj događaj prodaju se po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara.

Gosti u "Džeri" VIP ložama u areni, zaista će biti VIP, pa će iz istih Foam Fest pratiti na desetine poznatih ličnosti. Pored domaćih vipovaca, u ložama će se zabavljati i kompletna postava američkog filma Everli, u kojem između ostalih glumi i Selma Hajek, a čije snimanje se završava sutra u Beogradu.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>