Region

Svet

Jelena Rozga priželjkuje prsten: Nije me još zaprosio, tuga i žalost! (Foto)

Pop pevačica Jelena Rozga je pred kamerama Dnevnik.hr-a otkrila neke nove pikanterije iz privatnog života, a ujedno i poslala poruku svom misterioznom dečku.

 Jelena Rozga priželjkuje prsten: Nije me još zaprosio, tuga i žalost! (Foto)Lepa Splićanka se pored Nine Badrić pojavila u ponedeljak uveče u centru Zagreba na otvaranju jednog frizerskog salona. Sa nešto tamnijom kosom i u prelepoj beloj haljini Anamarije Asanović, pokazala je i da joj ovakav stajling savršeno pristaje.

Jelena je otkrila da radi na svom trećem albumu i novom singlu s Tončijem i
Jelena Rozga otvara novu sezonu u Kasini
Vjekoslavom Huljić. Iako je album "Nirvana" trebalo da izađe krajem godine, pevačica ga sa svojim saradnicima na tržištu očekuje početkom 2014. godine, ali dodaje da nije razočarana zbog toga.

Na temu ljubavi između nje i dugogodišnjeg misterioznog dečka čiji identitet ne želi da otkriva, a u čijem društvu je kamere još nisu uspele uhvatiti, Jelena je pokazala "prazne" prste na ruci i dala šaljiv odgovor.

"Ne udajem se, nema ništa. Tuga i žalost! Nije kluknuo, nije me zaprosio, ali šta ću. Čekam, ali ne doveka!", izjavila je za Dnevnik.hr.


Foto: Facebook

Autor: B.B.
Foto naslovna: Printscreen/Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>